Bild för sidan

Bygg din drömvilla i Rikstens friluftsstad!

Peab säljer villatomter i Tullinge söder om Stockholm genom det helägda dotterbolaget Riksten Friluftsstad AB.

Mer information om försäljningen finns på hemsidan www.riksten.se. Det går också bra att kontakta mäklare Martin Eriksson, Husman Hagberg på telefon 08-530 388 80 eller mobil 070-776 46 60.

Bli en av byggherrarna i Rikstens friluftsstad

Här i Rikstens friluftsstad kan du som byggherre köpa byggrätter av oss och bygga ett eget område inom ramen för aktuell detaljplan. Vill du veta mer kontakta Lars Avermalm, 0733-37 20 15, eller via mail lars.avermalm@peab.se.

Om Rikstens friluftsstad

Strategiskt placerat på expansiva Södertörn utvecklar Peab en ny stadsdel med 2.500 bostäder – villor, radhus, bostadsrätter och hyreslägenheter – och lokaler för kontor, utbildning och service. Försäljning och inflyttning pågår för fullt.  

Redan idag är Rikstens friluftsstad en plats med en begynnande småstadskänsla och med en egen tydlig karaktär. Naturen och mångfalden sätter sin prägel på området.

Med flera olika byggherrar skapas en variation som blir en del av identiteten. Här blandas barnfamiljer med äldre invånare och studenter. När stadsdelen är färdigbyggd kommer det att finnas cirka 2.500 bostäder här. En levande stadsdel där du får mer av livet. Styrkan ligger i kombinationen. Kombinationen av småstadskänsla med närheten till arbetsplatser, affärer och kultur. Samtidigt som du har en aktiv fritid genom tillgången till naturen och friluftsliv. Med fokus på funktionell arkitektur och klimatsmarta lösningar är Rikstens friluftsstad en stadsdel för framtiden. Där man får mer av livet.  

Läs mer på www.riksten.se.

Rikstens Friluftsstad, logo