Bild för sidan

Kvarteret Lyckholms, Göteborg

Söker du framtidens kontor? Bra, för nu händer det mycket i kvarteret Lyckholms. Här sprudlar det av företagsamhet från morgon till kväll. En mängd verksamheter är redan i full aktivitet, i de två färdigbyggda husen intill den gamla bryggerimiljön. I kvarteret finns både kontor, konferenslokaler, restaurang och inte minst, en grönskande innergård. Nu kompletterar vi detta centralt belägna område med att bygga ett hus på 5 resp 7 våningar med totalt ca 6.400 kvm. Oavsett om ni är 25 eller 500 medarbetare kommer ni här ha frihet att forma ert nya kontor.

Nytt område växer fram i anrik miljö

Kontraster skapar attraktion. Det gamla anrika bryggeriet vid Lyckholms i Göteborg blir nu återigen ett bubblande område. Nya kontorsfastigheter gör nu de äldre byggnaderna sällskap. Moderna arbetsplatser som möter krav på tillgänglighet, kvalitet och hållbarhet.

Under de gångna åren har Peab uppfört två moderna kontorshus på ca 19.000 kvadratmeter. Ytorna är flexibla kontorsmiljöer som passar både stora som små hyresgäster. Även den gamla disponentvillan från 1881 är numera restaurerad och används som en mötesplats för konferenser.

Nu sätter vi återigen spaden i backen för den fortsatta utvecklingen vid de gamla Lyckholms bryggerier. Ta chansen att ta del av denna resa tillsammans med oss.

Centralt läge

Läget är optimalt. Tillgängligheten är hög och kommunikationerna är bra oavsett om du åker kollektivt, bil eller cyklar. Mölndalsån rinner strax utanför och där finns en hållplats där spårvagnarna på bara några minuter tar dig till centralen. Läget skapar även ett mervärde i form av bra möjligheter till exponering. Med E6 och riksväg 40 i närheten är skyltläget perfekt.

Kontakta oss via www.lyckholms.se om ditt nya kontor!