Träffa Peab

Som student är du säkert intresserad av att träffa tänkbara arbetsgivare, och vi är nyfikna på dig. Vi brukar delta på arbetsmarknadsdagar och skolmässor för att berätta mer om Peab och vad vi står för. Håll utkik efter oss så ses vi.

Du kan följa oss på LinkedIn, Twitter och Facebook. Passa på att nätverka redan under studietiden.

Huvudfokus för oss är ingenjörsstudenter på bygg- och anläggningsrelaterade utbildningar men vi behöver även ekonomer, miljöingenjörer, personalvetare med flera.

Träffa oss på arbetsmarknadsdagar

I vår monter på arbetsmarknadsdagar och liknande träffar du medarbetare från både produktionen och personalfunktionen. Det gör att vi kan svara på de flesta av dina frågor direkt på plats. Ibland genomför vi intervjuer med de studenter som i förväg anmält intresse hos arrangören att prata mer med Peab.  En träff med oss kan leda till sommarjobb, praktik eller möjlighet att skriva ditt examensarbete i Peab.

25 januari 2017 LARV Luleå universitet
26 januari 2017 Byggsektorns
arbetsmarknadsdag
Borlänge
26 januari 2017 STARK Högskolan i Borås
31 januari 2017 Uniaden Umeå universitet
2 februari 2017 Kartoteks arbetsmarknadsdag YH Kartotek, Solna
8-9 februari 2017 Campusmässan Örebro universitet
9 februari 2017 LAVA KTH, Stockholm
14 februari 2017 Mässing LTH, Lund
17 februari 2017 BAD KTH, Stockholm
22 februari 2017 Högvarv Mälardalens Högskola, Västerås

Nätverka vid andra aktiviteter

Vi ordnar även andra aktiviteter för elever och studenter, exempelvis företagskvällar på skolorna, studiebesök på våra arbetsplatser, lunchseminarier med mera. Vi informerar om detta via din skola.