Bild för sidan

Är du en doer?

Vi människor lär oss nya saker på olika sätt. En del vill läsa böcker, sitta i långa diskussioner eller spendera timmar framför datorn. Sen finns det de som vill använda huvudet och händerna samtidigt. Skaffa sig erfarenhet och kunskap direkt genom att testa, prova, göra fel och försöka igen. De som får saker och ting gjorda och tycker att själva hantverket är minst lika intressant som det färdiga resultatet.

En doer helt enkelt.

Ett av Nordens största bygg- och anläggningsföretag grundades en gång i tiden av två doers, bröderna Mats och Erik. Peabskolan är ett gymnasium skapat av doers, för doers. Oavsett betyg eller bakgrund. Här handlar det om att alla ska få chansen att utvecklas så mycket som möjligt på tre år, utifrån sina egna förutsättningar.

Hur då? Jo, genom små klasser med duktiga lärare från byggbranschen, långa praktikperioder på riktiga projekt och ett etablerat byggföretag i ryggen som hjälper dig med allt från praktik till anställning. Hela tanken med Peabskolan är att såväl praktiska som teoretiska övningar ska ha en koppling till ditt framtida yrke och på bästa sätt göra dig redo för arbetslivet. Bygg- och anläggning är en bransch som skriker, och kommer att skrika ett bra tag, efter händiga talanger som kan hantverket.

Är du en av dem? Är det dig vi söker? Är du en doer?